Jääkiekko on yksi Suomen suosituimmista ja seuratuimmista urheilulajeista ja se näkyy myös vedonlyönnissä. Vedonlyönti jääkiekossa on mahdollista niin Veikkauksen sivuilla kuin myös muualla netissä. Netissä pelaamalla saat peliin paremmat kertoimet ja sinulla on suurempi kohdevalikoima. Jääkiekko-vedonlyöntiin löytyy useita eri sivustoja, mutta parhaimpia ovat suomenkieliset sivut, kuten esimerkiksi Unibet, Nordicbet, Betsson ja Betsafe. Nämä samaiset sivut tarjoavat pelaajille myös mahdollisuuden kokeilla live-vedonlyöntiä, joka tekee pelin jännittämisestä entistäkin mielenkiintoisempaa etenkin, jos sattuu olemaan paikan päällä tai sattuu seuraamaan ottelua. Tyypillisiä vedonlyöntikohteita ovat Mestis, Elitserien, NHL, KHL ja SM-liiga. Netissä pelatessa on tosin mahdollista lyödä vetoa myös eksoottisimmista kohteista, joihin kuuluvat muun muassa Sveitsin, Saksan, Slovakian ja Tsekin liigat. Verrattuna jalkapalloon jääkiekko-vedonlyönnistä löytyy vähemmän pelimuotoja. Siitä huolimatta pelivalikoima on riittävän kattava. Yleisimmät pelimuodot jääkiekossa ovat muun muassa peruspelit, live-vedot, jääkiekko-vakiot ja erikoispelit. Vanhat ja kokeneet pelaajat tietävätkin jo, miten homma toimii, mutta uudet pelaajat voivat tarvita hiukan apua oman peliuransa aloittamiseen. Mitä sinun kannattaa pitää mielessä, kun lähdet lyömään vetoa jääkiekosta?

Jääkiekko

Liigat tutuksi uusille pelaajille

Vedonlyönti jääkiekossa on jännittävä harrastus, joka kruunaa penkkiurheilun. Kun päätät lähteä kokeilemaan onneasi vedonlyönnin parissa, kannattaa sinun ensin tutustua tarjolla oleviin liigoihin. Jääkiekko sisältää pääsarjoja ja erilaisia turnauksia. Näistä kovimpia ovat muun muassa SM-liiga, KHL, jääkiekon MM, NHL, CHL ja SHL. Suomen seuratuin jääkiekkosarja on SM-liiga. Tämän takia se on yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista. KHL on Euroopan kovin jääkiekkoliiga, jossa pelaa myös Jokerit. KHL mahdollistaa muun muassa etuvedot koko kauden ajan. NHL:ää pidetään yhtenä parhaista jääkiekkosarjoista, kun on kyse vedonlyönnistä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että tulokset voivat yllättää, joukkueissa on suomalaisia pelaajia ja luvassa on useita otteluita. Pelaaminen onnistuu monella eri tavalla ja kausivedot kuuluvat asiaan. CHL-kausi alkaa ennen virallisia kotimaan liigoja. Pelikohteet löytyvät kaikista vedonlyöntitoimistoista, joten kertoimien vertailu onnistuu näppärästi. Elitserien tunnetaan Suomessa suhteellisen hyvin. Kyseessä on Ruotsin oma pääsarja jääkiekossa. Elitserien mahdollistaa kausivedot, vedot ottelukohtaisista tuloksista, tasoitusvedot ja paljon muuta. Yksi kiinnostavimmista vetokohteista on totta kai jääkiekon MM kisat, jotka kestävät kahden viikon ajan. Vedot voidaan asettaa muun muassa etukäteisveikkauksena. Netistä löytyy useita eri sivustoja, joilla pääset tutustumaan tarkemmin tarjolla oleviin liigoihin ja niihin liitettäviin vedonlyöntimahdollisuuksiin.

Vedonlyönti jääkiekossa ja uudet pelaajat

Vedonlyönti jääkiekossa voi tuntua vaikealta vasta-alkajille, mutta loppujen lopuksi se on hyvin yksinkertainen ja jopa jännittävä harrastus. Aivan aluksi pelaajien on hyvä muistaa, että vedonlyöntiin pätevät rahapelejä koskevat universaalit säännöt. Näitä ovat pelikassan hallitseminen, kirjanpito, selvänä pelaaminen, parhaiden kertoimien käyttö, single-kohteiden suosiminen ja niin edelleen. On suositeltavaa, että et pelaa vain 1×2-kohteita. Kannattaa mieluummin uskaltaa kokeilla myös alle/yli-kohteita ja moneyline-vetoja, jotka maksavat pelaajille takaisin useammin. Myös tasoitusvetoja kannattaa harkita, mutta niitä pelatessa on syytä suosia plus-merkin tasoituksia miinus-merkkien sijaan. On myös suositeltavaa, että et kiinnitä liikaa huomiota yksittäisten pelaajien loukkaantumisiin. Se on toki selvää, että avainpelaajan puuttuminen kallistaa voittomahdollisuuksia puolin ja toisin, mutta harvoin huomattavasti. Myös joukkueiden motivaatiota kannattaa pitää silmällä. Mikäli joukkue pelaa kotikaukalossa, ovat he huomattavasti motivoituneempia voittamaan. Eli lyhyesti: muista pelata useita eri kohteita, arvioi aina ottelun maaliodottama voimasuhteiden lisäksi, negatiivisia tasoituskohteita kannattaa välttää, loukkaantumisten takia ei tarvitse ylireagoida ja pelaajien motivaatiotekijät kannattaa ottaa huomioon. Millä sivustoilla kannattaa kokeilla jääkiekko-vedonlyöntiä? Scandibet on mahdollistanut urheiluvedonlyönnin hiljattain, mikä on ollut suuri menestys. Nordicbet on yksi suomalaisten suosimista vedonlyöntitoimistoista. Sivuston kohdetarjonta ja kertoimet ovat huippuluokkaa. Guts on varsin uusi tulokas urheiluvedonlyöntimarkkinoilla. Kasinolta löytyy eri vedonlyöntikohteita ja myös erilaisia kertoimia, joista voi valita mieleisensä. Kyseessä on yksi parhaimmista ja nopeiten kasvavista sivustoista tällä hetkellä.