NHL vedonlyönti voi olla monille jo varsin tuttu juttu. Monet aloittavat aamunsa tutustumalla netissä tai teksti-tv:ssä oleviin NHL-tuloksiin. Monet seuraavatkin muun muassa NHL:n tuloksia netistä sen helppouden takia. Nykyään myös mobiililaitteiden avulla on mahdollista seurata otteluita livestreamien ja jopa tekstipohjaisten liveseurantojen avulla. Tämä toki tarkoittaa myös sitä, että vedonlyöntikin on muuttunut helpommaksi. Vetoja voi tehdä monella eri tavalla itse liigasta tai liigan otteluvalikoimaan pohjautuen. NHL:ää pidetään parhaana jääkiekkosarjana, kun kyse on vedonlyönnistä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että luvassa on suuri ottelumäärä, joukkueista löytyy suomalaispelaajia, joiden puolesta voi lyödä vetoa ja tulokset voivat yllättää betsaajan koska tahansa. Jokaisesta vetotoimistosta netissä löytyy NHL. Yhtä ottelua kohden löytyy kymmenen eri tapaa pelata ja tarjolla ovat myös kausivedot. Ainoa haittapuoli on se, että pelit pelataan öisin Suomen aikaa, koska ottelupaikkana on Pohjois-Amerikan mantere. Otteluiden seuraaminen onnistuu kuitenkin livenä useana iltana parhaimpaan katseluaikaan. Suomessa pelit usein näytetään Viasat- tai Viaplay-palveluiden avulla. Näiden kautta on mahdollista seurata pelejä myös mobiililaitteilla.

NHL

Ennen kauden alkua

NHL vedonlyönti löytyy jokaiselta vedonlyöntiyhtiöltä. Jo ennen kauden alkamista pelaajien on mahdollista aloittaa betsaaminen, joka totta kai onnistuu luonnollisesti myös itse kauden aikana. Tyypillisesti tässä vaiheessa lyödään vetoa siitä, miten joukkueet sijoittuvat liigassa. Pelaajien on mahdollista lyödä vetoa divisioonien ja konferenssien puolesta, runkosarjan parhaasta joukkueesta ja totta kai Stanley Cupin voittajasta. Pelaajien on siis mahdollista löydä vetoa kaikesta niistä tilastoista, joita joukkueiden osalta pidetään. Vetoa voit lyödä esimerkiksi head-to-head-kohteena, jolloin vähintään kaksi joukkuetta ovat saaneet kaudelle kertoimet. Kertoimet saadaan usein vasta kauden aikana, kun harjoituspelit ovat alta pois. Pelaajavetoja on myös tarjolla. Suomalaiset pitävät esimerkiksi mahdollisuudesta betsata parhaan suomalaispelaajan pistepörssistä. Head-to-head-vedoissa voidaan nähdä myös eri maalintekijävaihtoehtoja. Ennen kuin kausi pääsee alkamaan, voidaan vetoa lyödä myös palkintojen saajista. Monilla vedonlyöntisivustoilla pelaajien on nimittäin mahdollista lyödä vetoa Veinan, Hart Trophyn ja muiden palkintojen voittajien puolesta. On suositeltavaa laittaa nämä vedot vetämään ennen kauden alkua. Ja jos usko vain riittää, kannattaa laittaa veto menemään myös Suomi-poikien puolesta.

NHL vedonlyönti – vinkit pelaamiseen kauden aikana

Kun kausi pääsee kunnolla vauhtiin, on aika alkaa miettimään, millaisia vetoja lähtee tekemään. Tiesitkö, että esimerkiksi NHL:ssä kotiedulla ei ole liioin mitään merkitystä? NHL:ssä vain noin 55% kotijoukkueista voittaa pelin. Kotietua ei siis kannata painottaa liian paljon, kun silmäilet kertoimia ja mahdollisia kohteita. NHL vedonlyönti voidaan suorittaa monella eri tapaa. Näistä suosituin on 1×2-vedot, joissa haetaan pelin voittajajoukkuetta. Tasoitusvedot ovat myös hyvin suosittuja, kuten myös tehtyjen maalien määrät. Kannattaa tosin muistaa vertailla kertoimia, mikäli näihin haluaa betsata. Myös maalintekijävedot ovat hyvin suosittuja kohteita, aivan kuten myös se, tekeekö pelaaja ensimmäisen vaiko viimeisen maalin, jos tekee maalia ollenkaan. Pelaajakohtaiset pistevedot ovat myös monien vedonlyöjien mieleen. Parhaita kertoimia tarjoavat kuitenkin yhdistelmävedot, joita löytyy esimerkiksi UniBetiltä. Sinun on tällöin mahdollista yhdistää esimerkiksi tulokset ja maalintekijät, jolloin kerroin on yleensä suuri. Livevedot ovat nousseet monien pelaajien suosioon viime aikoina. Kohteita löytyy yllin kyllin ja kertoimet vaihtuvat jatkuvasti sitä mukaan, kun jäällä tapahtuu. Kotiedun merkitys vähenee entisestään, kun päästään pudotuspeleihin. NHL:ssä voitetaan tyypillisesti vieraissa enemmän kuin kotona. Tulosvedosta pitäville hyvä huomio on, että kun kaksi paljon maaleja tekevää joukkuetta kohtaavat, on tulos usein normaali ottelu. Voittaja voi olla kuka tahansa, joten altavastaajan puolesta kannattaa joskus betsata. Paras NHL-vinkki on tosin se, että kakkosmaalivahdin puolesta kannattaa uskaltaa pelata.