Jääkiekon MM vedonlyönti alkaa joka vuosi, kun MM-kisat käynnistyvät. MM-kisat ovat monien lätkäfanien mieleen, sillä luvassa on paljon jännitystä ja totta kai myös vedonlyöntimahdollisuuksia. Internet tarjoaa suuren määrän oppaita, jotka liittyvät johonkin urheiluvedonlyöntiin. Näistä oppaista saa tietää muun muassa, mitä kohteita kannattaa pelata, mitä erilaisia vedonlyöntitapoja kannattaa kenties hyödyntää, mitä vedonlyöntiin ja peleihin liittyviä asioita kannattaa seurata ja totta kai myös, mitkä vedonlyöntivälittäjät tarjoavat parhaat mahdolliset kertoimet nimenomaan jääkiekossa. Usein pelaajat huomioivat joukkueiden vahvuudet alkavissa kisoissa. Huomion alla ovat sekä valmentaja että pelaajat, jotka ovat valikoituneet joukkueeseen. Valmentajat eivät toki pääse valitsemaan vapaasti pelaajia itselleen, sillä esimerkiksi MM-kisojen aikana on NHL-kausi vielä käynnissä. Vedonlyönnin kannalta NHL:n merkitys on varsin suuri. Kun MM-kisat ovat käynnissä, ovat NHL:n pudotuspelit vielä menossa. Tämä tarkoittaakin sitä, että sitä mukaan, kun joukkueita putoaa NHL:n peleistä, on maajoukkueiden mahdollista kerätä itselleen uusia pelaajia. Usein NHL-pelaajat tosin kieltäytyvät kutsusta, koska kausi on ollut raskas. Mutta siitä huolimatta tähtipelaajat usein lähtevät edustamaan omaa kotimaataan. NHL vaikuttaa siis paljon MM-kisojen lopputulokseen. Tämä on hyvä muistaa, kun lähtee suunnittelemaan kauden ensimmäisiä vetoja.

MM-kisat

On suositeltavaa harkita useita vedonlyöntitapoja

Jääkiekko ei ole vedonlyöntikohteena se helpoin, sillä joukkueiden piste-erot ovat suuria vain harvoin. Pelit ovat siksi hyvin tasaväkisiä, eikä joukkueilla ole pitkiä voittoputkia. Tämän takia on hyvin suositeltavaa, että lätkäveikkaaja harkitsee myös muita vedonlyöntitapoja kuin vain 1×2-kohteita. Jääkiekon MM vedonlyönti ja sen parhaat vedonlyöntikohteet ovat yli/ali-kohteet, moneyline-vedot, tasoitusvedot ja livevedonlyönti. Toisin kuin jalkapallossa, nähdään jääkiekko-otteluissa usein maaleja. Tämä saadaan selville maalivahtien torjuntatilastoista, joista selviää, että jääkiekossa maalia kohden tehdään keskimäärin 30 laukausta jokaista ottelua kohden. Jalkapallossa sama luku on alle 10. Tyypillinen alle/yli-kohde jääkiekossa on 4,5 tai 5,5. Tämä on kohtalaisen helppo veikkaus, mikäli joukkueiden perustiedot ovat hallussa. Moneyline-kohteet kannattaa ottaa käyttöön silloin, kun kaksi kovaa joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan. Moneyline-kohteella tarkoitetaan sellaista vetoa, missä tasapelin riski on vähäinen. Moneyline-kohteissa kertoimet ovat tosin pieniä, eikä niitä kannata pelata, mikäli vastakkain ovat ennakkosuosikki ja altavastaaja. Tasoitusveto taas on haastavampi vedonlyöntimuoto, mutta se yleensä nostaa lopputuleman kertoimia. Tasoitusvedot kannattaa pelata, mikäli vastakkain ovat ennakkosuosikki ja altavastaaja. Livevetoja puolestaan kannattaa pelata siinä tapauksessa, mikäli osaa tunnistaa nopeasti pelin kulkusuunnan. Ne, jotka hallitsevat tämän, ovat usein lajin asiantuntijoita, joilla on kokemusta urheilulajista. Voit esimerkiksi veikata, kuka tekee maalin ensin, kuka pelaaja onnistuu maalinteossa ja onko erässä odotettavissa enää maaleja.

Jääkiekon MM vedonlyönti – mitä tulee ottaa huomioon?

Jos sinua kiinnostaa Jääkiekon MM vedonlyönti, sinun kannattaa jo hyvissä ajoin tehdä suunnitelma siitä, miten lyöt vetoa tulevissa kisoissa. Kun joukkuekokoonpanot julkaistaan, on niihin syytä tutustua tarkoin. On hyvä pitää mielessä se, että NHL:n pudotuspeleistä voi ilmestyä MM-kisoihin lisää pelaajia, jolloin joukkueet voivat vahvistua entisestään. Kun tutkit joukkueiden kokoonpanoa, tulee sinun kiinnittää eritoteen huomiota maalivahteihin ja joukkueen tähtipelaajiin. Peli nimittäin rakentuu heidän ympärilleen. On myös suotavaa tiedostaa, ketkä ovat joukkueiden valmentajina, sillä heidän pelitaktiikoilla on pelin sujuvuuden kannalta suuri vaikutus. Tämän jälkeen on hyvä suunnatta huomio alkulohkoihin ja niiden peleihin. Vaikka Suomen ottelut ovat lähellä suomalaisten sydämiä, kannattaa huomioida muidenkin maiden joukkueet. Ennakkosuosikki-altavastaaja-asetelmat kannattaa suodattaa heti aluksi, jonka jälkeen voidaan kiinnittää huomio tasaisten suurten maiden kohtaamisiin. Kun olet tunnistanut sopivat kohteet itsellesi, voit miettiä sopivaa vedonlyöntitapaa. Vedonlyöntitavan jälkeen sinun tulee valita vedonvälittäjä. Ruotsalainen UniBet on yksi suurimmista vedonlyöntisivustoista, joka tarjoaa pelaajille suuren kohdevalikoiman moniin urheilulajeihin. UniBet on myös hyvin käyttäjäystävällinen sivusto ja pelaaminen onnistuu pöytäkoneen lisäksi mobiilistikin. NordicBet on suomalaisten ylläpitämä pelisivusto ja sopii hyvin MM-jääkiekko vedonlyöntiin. Kertoimet ovat hivenen pienemmät kuin UniBetillä tai Bet365:ssa, mutta kohdevalikoima on suuri. MobileBet ja ComeOn ovat myös suomalaisten ylläpitämiä pelisivustoja, jotka ovat lähes identtiset kohteiden ja kertoimien kannalta. Muista aina pelata järkevästi ja tehdä tarkka ennakkosuunnitelma ennen vedonlyönnin aloittamista.